Villkor

Giltighetstid
Ett medlemskap i Swedish Pain Society gäller i ett kalenderår från den dagen då det betalas.

Hur behandlar Swedish Pain Society personuppgifter?
Swedish Pain Society behandlar personuppgifter om sina medlemmar vid medlemsansökningar och vid köp av medlemskap. Eftersom Swedish Pain Society samarbetar med olika associerade yrkesföreningar personuppgifter lämnas ut till sådan part. Personuppgifter kan också komma att användas för information om utbildningar, seminarier och kongresser. Swedish Pain Society följer bestämmelserna enligt Personuppgiftslagen (1998:204).

Mitt konto
Som kund ansvarar du för dina medlemsuppgifter är korrekta. Swedish Pain Society tar inte ansvar för konsekvenser som uppstår till följd av inaktuella kunduppgifter. Om du vill ändra din e-mail eller typ av medlemskap, t.ex. för att du blivit pensionär eller medlem i några av våra associerade yrkesföreningar, så skickar du ett mail till webmaster@swedishpainsociety.com.

Betalningar
Betalning av medlemskap kan endast göras med kontokort. Du registrerar ditt kort via vår betalsida som tillhandahålls av vår samarbetspartner Stripe. Stripe är också den enda part som har tillgång till dina kortuppgifter. Behöver du uppdaterad dina betaluppgifter så gör du det i deras kundportal: billing.stripe.com/p/login/14k14u4a19GG7vO9AA.
Alla uppgifter som skickas är SSL-krypterade.

Du kommer via e-post att aviseras om när debitering sker. Skulle kortet sakna täckning eller av annan orsak inte fungera kommer du uppmärksammas om situationen genom ytterligare ett mail. Du ansvarar för att angiven e-postadress är korrekt och för att lägga till Swedish Pain Society som en betrodd kontakt i sin e-postlista.

Frågor
Eventuella frågor kring webbsidan, betalning och medlemskap skickas till webmaster@swedishpainsociety.com. Mail besvaras inom 48 timmar från att vi mottagit dem.

Join our newsletter to stay up to date on features and releases.
Subscribe
By subscribing you agree to with our Privacy Policy and provide consent to receive updates from our company.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.